Participants a la reunió del projecte FoRuO al CFPPA de Rivesaltes (Pirineus Orientals,)

Un cop oficialment programat el projecte, els socis i associats del projecte es van reunir al Centre de Formation Professionnelle et de Promotion Agricole (CFPPA) de Rivesaltes (Pirineus Orientals, França), que forma part de l’ Établissement Public Local d’Enseignement et de Formation Professionnelle Agricole de Perpignan Roussillon (EPLEFPA-PR), del 8 al 10 de juliol 2020.

El responsable dels camps de demostració de l’escola de Rivesaltes ens van ensenyar la recol·lectora i l’assecador de plantes aromàtiques

A la reunió es va es va tenir l’ocasió de conèixer els participants francesos que no varen poder assistir a la primera reunió. El primer dia es va treballar en la coordinació tècnica del projecte i varen mostrar les instal·lacions i equipaments de l’escola de Rivesaltes, així com la recol·lectora i assecador per processar la planta dels camps de demostració de plantes aromàtiques on els alumnes hi fan pràctiques.

Presentació de la Cambra d’Agricultura dels Pirienus Orientals

També ens van visitar tècnics de la Cambra d’Agricultura dels Pirineus Orientals de per explicar-nos la seva experiència en la promoció i la formació de la producció de plantes aromàtiques i medicinals.

En la segona reunió del projecte s'ha avançat en la coordinació 
tècnica i s'han visitat instal•lacions i equipaments escolars, 
així com empreses productores de la zona

El segon dia, tant els socis presents com els associats (que es van connectar per videoconferència), varen participar al taller de sistemes de formació, on es varen presentar les vies de qualificació professional i les diferents activitats formatives desenvolupades fins al moment pels socis participants. Finalment, també es va tenir l’ocasió de visitar les parcel·les demostratives de PAM de l’escola i tres empreses productores de la zona.

Finalment, també es va tenir l’ocasió de visitar les parcel·les demostratives de PAM de l’escola i tres empreses productores de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *